Zorg aanvragen = zorg krijgen

Zorg aanvragen hoeft niet moeilijk te zijn. Althans, niet bij NOVUM-Plus Zorg & Verpleging uit Purmerend. Thuiszorg, overbruggingszorg, nachtzorg, hulp in de huishouding en meer. Het is met een telefoontje geregeld.

Hoe komt u aan onze zorg?

Bel ons op 0299-414848mail ons of vul het contactformulier in. Zo simpel is het. Wij maken dan een afspraak voor een zorgintakegesprek bij u thuis. Tijdens dit gesprek zal onze wijkverpleegkundige samen met u de zorgbehoefte vaststellen. Hierbij zal er speciale aandacht zijn voor uw zelfredzaamheid, dus wat u nog zelf kan. Indien u dit op prijs stelt, kan er ook iemand anders bij het gesprek aanwezig zijn. Aan de hand van dit gesprek kan de wijkverpleegkundige vaststellen of er nog andere zorgverleners zoals huisartsen, specialisten, mantelzorgers of de gemeente bij de zorg betrokken moeten worden.

Na de zorgintake zal de wijkverpleegkundige - met behulp van het normenkader van de V&VN - de zorg indiceren en een indicatie voor u aanvragen. Wij hebben geen wachtlijsten en kunnen zo goed als altijd direct na het aanvragen van de indicatie met de zorg beginnen.

Contactformulier